flag
ornament-full-title

Gavekort omgjøres til kontanter

ornament-full-title
mottaker hvordan av kortet. Kortet kan brukes på alle steder merket Visa. Det er mulig å benytte Visa og Mastercard som betalingsmiddel på nett. "date_TO_from_error "Ugyldig dato gavekort (eksempel på gyldig dato ).

Gavekort omgjøres til kontanter

Hvis du kjenner kortnummeret ringer du telefonen for å sperre bokhandel kortet. Vervekampanjen fortsetter hvor du som medlem har muligheten til å registrere 3 nye medlemmer. Aquarama behandler persondata ifølge gratis Lov om Personopplysninger.


Visa gavekor" rabatten kan ikke gavekort storsenter omgjøres i kontanter. Alle priser er i norske kroner og inkluderer merverdigavift. Ladetjeneste" dersom du er i tvil om bestillingen er korrekt gjennomført ber vi deg ta kontakt med den avdelingen du har bestilt gavekort fra. Sjekk med din bank, gavekortet kan ikke omgjøres til kontanter. Ring umiddelbart for å få tilsendt et erstatningskort. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Aquarama kan ikke stå til ansvar for stengte fasiliteter i anlegget eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll. Er Aquarama et ressursanlegg for regionens innbyggere og en attraksjon for turister et senter for folkehelse.