flag
ornament-full-title

Gavekort norwegian.no

ornament-full-title
blir gitt videre. Kjøper er ansvarlig for å gjøre Mottaker oppmerksom på de vilkår som gjelder for gavekortet. Man kan benytte et gavekort flere ganger dersom man ikke handler for hele saldo med en gang. Kundeservice, om Norwegian, sprog, vælg sprog, norge (Norsk)Sverige (Svenska)Danmark (Dansk)UK (English)Ireland (English)Polska (Polski)France (Français)España (Castellano)Deutschland (Deutsch)Finland (Suomi)Italia (Italiano)Nederland (English)Other countries (English)US (English)Argentina (Castellano)Singapore (English)Canada (English)Canada (Français). Selger påtar seg ikke noe ansvar i forbindelse med gavekort som av ulike årsaker ikke lar seg benytte. Skriv inn mottakerens e-postadresse, eller din egen e-postadresse hvis du ønsker å gi gavekortet personlig. Gavekortet betales i sin helhed umiddelbart før levering og leveres elektronisk som et PDF dokument til Køber via e-mail. Videresalg av gavekort er ikke tillatt. Slik kjøper DU, gavekort, hos oss er det enkelt å kjøpe et gavekort. Mottaker må innløse gavekortet hos Norwegian Reward (m/redeem) for å få CashPoints tilgjengelige i sin Norwegian-profil. Sjekk saldo og siste transaksjoner her. Køber: Den som betaler plantasjen gavekort gavekortet hos Norwegian Reward. Det kreves ikke medlemskap i Norwegian Reward for å kjøpe gavekort. Skriv en kort melding til mottakeren. Det opptjenes ikke CashPoints på kjøp hos Norwegian på de tjenestene man velger å betale med CashPoints. Du bruger i øjeblikket den tilgængelige version på en desktopenhed. Mottaker av gavekort må være eller bli medlem av Norwegian Reward for å kunne benytte seg av verdien i gavekortet som består av valgfrie flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos Norwegian. Kjøper er selv ansvarlig for at oppgitt e-post er korrekt og er også ansvarlig for at Mottager lovlig kan benytte gavekortet. "Kjøper Den som betaler gavekortet hos Norwegian Reward. Kjøper tjener ikke CashPoints på kjøp av gavekort. Ved kjøp av gavekort på nett er det viktig å følge aktivieringsprosessen. Disse aftalevilkår er underlagt norsk ret og eventuelle tvister skal bringes in for Asker og Bærum Tingrett. Hele transaksjonen trekkes tilbake og pengene settes tilbake på ditt kort samtidig som gavekortet makuleres. Et gavekort pålydende.000 CashPoints vil således svare til.000 norske kroner.

Hvor du enkelt aktiviserer det selv. Man kan også benytte flere gavekort på samme ordre. Kjøp av gavekort for bruk i næringsøyemed er ikke tillatt. Planlæg og book din rejse, for å kjøpe flybilletter hos Norwegian med gavekortet må Mottaker deretter logge seg inn på www. Gavekortet kan benyttes til hel eller delvis betaling av flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos flyselskapet Norwegian. Beløpet i gavekortet er oppgitt i antall CashPoints som tilsvarer det samme antall norske kroner. HER, i eposten vil det være en link til der hvor mottakeren av gavekortet kan se og skrive ut gavekortet. Bruk gavekort, kjøper av gavekort står fritt til å velge beløp på gavekortet.

Gavekort norwegian.no: Name it gavekort saldo

På din destination, du kan gøre krav på manglende CashPoints op til 30 dage efter afrejse. Norwegian langdistanceflyvninger, få de bedste tilbud først, i kassen vil man kunne se til enhver tid saldo på gavekortet 000 CashPoints vil således tilsvare. Disse aftalevilkår er underlagt norsk ret og eventuelle tvister skal bringes for retten I gavekort Bærum Tingsret.

Slik angrer du ett kjøp, skulle du angre ditt kjøp har du 14 dagers angrefrist.Der kræves ikke medlemskab i Norwegian Reward for at købe gavekortet.