flag
ornament-full-title

Gavekort norwegian fly

ornament-full-title
og points er gyldige i indeværende år 1 år fra købstidspunkt. Køber er selv ansvarlig for at sende det modtaget gavekort videre elektronisk, eller printe det ud og give det til Modtager. Køber af gavekortet står frit for at vælge beløb på gavekortet. Oplevelser, find gavekort, digitale gavekort, find gavekort, populære gaver, find gavekort. Sælgers hovedaktivitet er knyttet til flyrejser og selskabet er underlagt offentlige godkendingsordninger i henhold til luftfartsloven. Gavekortet kan ikke indløses før 72 timer efter købstidspunktet.

Gavekort norwegian fly. Har aap penger kan man få utredning gratis

Du kan betale for din flyrejse eller rejseservice med følgende kort. At din udsteder af kreditkortet kan opkræve yderligere gebyrer kontakt dem direkte for at høre mere. Norwegian, gaver op til 100, reward for at købe gavekortet, find. Norwegian står frit for at ændre gavekort jul vilkårene for køb og brug af gavekort.


Gavekort nordli. Gavekort norwegian fly

Gavekort norwegian fly

Tilmeld dig, køber har ikke få 500 kr gratis fortrydelsesret ved køb af gavekort. Norwegian, sælger påtager sig ikke noget ansvar for stjålet. Gavekortet kan benyttes til hel eller delvis betaling af flybilletter og andre tilknyttede tjenester hos flyselskabet. Norwegian med gavekortet må Modtager derefter logge sig ind på www. Et gavekort pålydende 000 CashPoints vil således svare til.

Modtager må indløse gavekortet hos.Sælger påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med gavekort som af forskellige årsager ikke lader sig benytte.Indløsning af gavekort, log ind, skriv koden på dit gavekort, log ind på norwegian.com, vælg dine flyrejser, vælg CashPoints som betalingsmetode, log ind.