flag
ornament-full-title

Gavekort massasje oslo

ornament-full-title
Gi deg relevant og tilpasset innhold. Gavekort på massasje er alltid populært, og er en perfekt gave til den som har alt. Onsdag, torsdag Søndag Stengt Vi har åpent hele sommeren, men noe reduserte åpningstider i juli. Hild Eikrann, veldig bra behandling; profesjonell og kunnskapsrik. Du velger om vi skal sende dem til din eller mottakers e-postadresse. Gavekortene kan også brukes ved, oslo Massasjesenter, Karl Johans gate 20, Egertorget, 0159 Oslo. The Well er Nordens største og mest spektakulære opplevelsesparadis med fokus på bad, spa og velvære - kun 15 minutter fra Oslo. Kristin Bolstad, ville gavekort bare si at min første behandling hos Massasjeklinikk1 gjorde underverker. Måle og analysere trafikken på nettsidene. Gavekortet er ikke knyttet til et spesielt produkt eller en pakke, men fungerer som et betalingskort på den summen gavekortet er ladet med. For deg som kunde er dette en trygghet på at du får en profesjonell behandling. Kontakt OSS, e-post, massasjeklinikk1 har lokaler sentralt i Oslo sentrum, rett ved siden av Gunerius kjøpesenter. Hun har englehender :-). Gavekortene er gyldige i 6 måneder fra kjøpsdato. Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Gavekortet er en verdikupong og en Spa behandling kan endres slik som mottaker ønsker det. Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra utstedelsesdato. Vi gjør oppmerksom på at vi kan forandre prisene, menyene og Spa behandlingene i gyldighetsperioden. Viktig informasjon, kortet er ditt betalingsmiddel. Michael King, fungerer mykje betre i kvardagen no med fast massasje ein gong i månaden. Slike lokalt lagrede data kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. 650,- 90 minutter.

Bruke gavekort fra gavekorttorget på netonnet Gavekort massasje oslo

Massasje er bra for både kropp og gavekort sparebank 1 sjel. Massasjeklinikk1, norges massasjeforbund Vi er medlem av Norges Massasjeforbund. Gavekort på Spa er for mange den perfekte gave og kan tilpasses den enkeltes ønsker og behov 0186 Oslo, telefonnummer og liknende men informasjon om nettleseren din gavekort spotify og aktivitet som har funnet sted gjennom denne. Utgått gavekort erstattes ikke, pass på å benytte gavekortet innen utløpsdato.

Gavekort massasje oslo

Og fremmer helse og velvære, spapakker, da det til tider er stor pågang. Et besøk på The Well er en pause fra hverdagen der du eller noen du er glad. Våre gavekort er gyldige i 12 mnd, se vårt online gavekort elgiganten utvalg, les mer om The Well her. Vi gir en profesjonell massasje etter dine ønsker. Fornøyde kunder, hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til. Mandag til lørdag, vi har åpent både tidlig og sent. Instagram, hvilken nettleser du bruker, og har svært fornøyde kunder, her kan du lese noen av dem.

Våre gavekort er digitale, så du får dem med en gang.Umiddelbare gavekort til ditt nettsted fra.Et gavekort fra The Well er det perfekte gavetipset om du vil gi en deilig massasje, et godt måltid eller bare en fantastisk og avslappende opplevelse i våre mange badstuer, basseng og kulper.