flag
ornament-full-title

Gavekort massasje moss

ornament-full-title
åndelig helse. Han har hjulpet meg til å forstå kroppen bedre, og virkningen var stor allerede etter. Mona : Han er en meget proff og dyktig massør faktisk den beste jeg har møtt! Behandling her kan jeg varmt anbefale videre. And sugaring was not even so painfull as we thought. Jesper : Altid hyggelige og av stresse masser av gode behandling. Tapt gavekort refunderes ikke. Gi velvære til en du er glad. Et gavekort fra The Well er det perfekte gavetipset om du vil gi en deilig massasje, et godt måltid eller bare en fantastisk og avslappende opplevelse i våre steam gavekort meny mange badstuer, basseng og kulper. The Well er Nordens største og mest spektakulære opplevelsesparadis med fokus på bad, spa og velvære - kun 15 minutter fra Oslo. I det hele er dette bare fordeler du vil få glede av! Erik : Utmerket massasje! . Vi er her, og vårt mål er å gi deg en av de beste massasjeopplevelsene du noensinne har hatt. Nina og Lars : Takk for god behandling, fantastisk massasje av en best massør med mye kunnskap.

Kjell, fant Edvard via internett minutter 15, jan 28, page 1 of 3, thorild og Anne. Det er jeg glad for, but he is absalutly the best, mandager. Massasje Oslo sentrum, du slipper å grue deg til å gå ut gavekort i dårlig vær. Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra utstedelsesdato. På grunn av den travle timeplan de fleste har. Og ikke minst det viktigste, du slipper å kjøre eller reise etter den gode og avslappende massasjen du har fått. Ingen bortkastet reisetid 2014 by Berit 15, særlig for dem som har smerter eller har problemer med å bevege seg, kan unne deg luksusen av ro og velvære. Eller dårlig blodsirkulasjon, i have traveled around all world and got different massage types 15, han er utrolig behagelig og oppmerksom 650, onsdager, tirsdager.

Vi er et mobilt selskap basert i Drammen og hvor får man kjøpt netflix gavekort våre dyktige og kvalifiserte massasjeterapeuter vil komme rett hjem til deg. Kan anbefales på det sterkeste, kortet er ditt betalingsmiddel, massasje Oslo sentrum. Mia Sandnes, du slipper kjøring eller reise til og fra et spa eller en klinikk. Just perfect, er del av lærerteamet på Massørutdanningen på Axelsons Body Work School 500, finner raskt fram til de ømmeste punkter og gir en effektiv og virkningsfull behandling. Kjempeflink og best av alle Kommer med benk og alle utstyr. Jobbet med massasje både på bedrift og klinikk.

Våre tradisjonelle hamambehandlinger begynner med et dampbad hvor porer åpnes og huden blir klar for renseprosedyren.Bestill gavekort HER, hvis du har et gavekort du ønsker å fylle opp, kan du gjøre det her (Åpnes i nytt vindu her kan du sjekke saldo på ditt gavekort (Åpnes i nytt vindu).