flag
ornament-full-title

Gavekort massage

ornament-full-title
til modtageren eller at gavekortet blive sendt senere på en bestemt dato, eller at du selv printer det. (Tiden er inklusiv omklædning. Den glade modtager af massage-gavekortet kan gå direkte ind på og bestille en tid, hvorefter vedkommende blot skal huske at medbringe gavekortet til behandlingen. En afslappende spaoplevelse i København 1-2 personer, flere end 35 skønhedsbehandlinger, digitalt gavekort, som sendes til din e-mail 799. Dette gælder også, hvis man ønsker at få en større del af kroppen behandlet. Ved parmassage er der fokus på afslapning og forkælelse. Ordet massage betyder faktisk at ælte metodisk for at helbrede lidelser. At være i spa har mange gode effekter for både krop og sjæl.

Gavekort massage. Rabattkuponger bikester

Mail eller ringe til, bestseller, flere end 40 massagebehandlinger, flere end 40 spa og wellnesscentre 2 personer. Hvor du ombytter DGIbyens gavekort til gavekort mal office en værdikvittering til CityFys Wellness. Massage Gavekort, vis ikke mere, webeksklusiv 799, vis mere Vis mindre.

Et spabesøg, en massage eller en skønhedsbehandling - der er noget for enhver smag.Giv en afslappende spaoplevelse med et gavekort til.Find gavekort til lækre oplevelser med spa massage, luksus, massage, hotstone wellness ophold spaophold FOR.

Gavekort massage

Som man måtte have, chokolade har nemlig en fantastisk kjøpe google play gavekort beroligende effekt på huden. En lækker dybdegående massage kan også modvirke stress. At man reserverer en længere behandlingstid.

Gavekortet er gyldigt i 2 år, så der er god tid til at finde en dato og et tidspunkt, der passer i kalenderen til en wellness stund.Vi har utallige massage oplevelser, hvad end du vil have en hotstone massage, dybdegående massage eller en alternativ chokolademassage til dig selv eller en du har kær.Hvis du har Visa/Dankort, bedes du ved betaling vælge kortypen "Dankort og i feltet med Billing Postal Code bedes du indtaste dit postnummer.