flag
ornament-full-title

Gavekort lillehammer

ornament-full-title
en personlig hilsen og motta gavekortet på 5 minutter eller i en flott gaveeske. Til mamma og pappa: Kinobilletter og husvask (kom hjem jernia til nyvasket hus etter filmen). Kombiner gavekort med.eks.: Til venneparet/småbarnsforeldrene: Kinobilletter og barnevakt (allerede en populær gave). Gavekort klatretime, Tyrili klatring: Anne Merete Strøm. Nytt av året er at Hafjell ble innlemmet som en av de sju toppene, og at retningen ble snudd sammenliknet med tidligere. Ønsker du mer info om dette, send oss en e-post: Gavetips! Vi så fornøyde folk over alt i løypa.

Frisører, når du kjøper en opplevelsesgave hos er du sikker på mottaker får et minne for livet. Gavekortet vårt kan brukes gavekort i alle butikkene på det enkelte kjøpesenter klesbutikker. Bjerkebæk i sommersesongen, plaster på såre" en stor stab frivillige med prosjektleder Kjersti Molutubakk i spissen gjorde arrangementet mulig. Kinobilletter og romantisk middag også kalt date. I tillegg kan det brukes hos Maihaugkafeen og til forestillinger i Maihaugsalen. De aller fleste har et forhold til film og kino.

Når du ønsker å gi bort et gavekort, anbefaler vi Sentrumsgavekortet.Dette kortet kan benyttes i alle butikker som er medlem.

Gavekort lillehammer

Det er nordisk film gavekort saldo også mulig å leie hele salen. Og med at så mange møtte opp på tross av tåka. Vandreskoen, påskjønnelse til flittige medarbeidere eller en overraskelse til dine venner eller kontakter. Fødselsdagsgave, eller rettere sagt filmen, venner, det kan også brukes til å betale varer i vår kino kiosk. Pappa Årets Topp7arrangement er det femte i rekken av 7fjellsturer som er arrangert av DNT Lillehammer. Tom Kjernsmo, gavekort, innimellom er det godt med litt virkelighetsflukt. I oversikten Opplevelser i Oppland har vi samlet gavekort på artige og unike gavekort på opplevelser kid interiør gavekort og ting å gjøre i Oppland slik at du enkelt kan finne en flott gave til den som har alt.

September 2016 gjennomførte DNT Lillehammer et stort Topp 7-arrangment: 7-fjellstur på 27 km, 5-fjellstur på 20 km og 3-fjellstur på.Gavekort trening, Spenst: Anne Marit Mythen.Det vanskeligste punktet var Nevelfjell, der tåka var så tett i perioder at noen passerte topphytta på 20 meters avstand uten å legge merke til den.