flag
ornament-full-title

Gavekort kjøp en geit

ornament-full-title
kjenner noen som er glade i kunnskaps- og/eller strategispill, er dette vårt beste julegavetips. Kr 600 Kjøp, identitetsbevis. Gi en julegave/symbolsk gave. Bruk Vipps til å samle inn: Vips-nummeret er: 11714. De nye gavekortene leveres i et lekkert omslag der du skriver din personlige hilsen inn på innsiden før du lukker igjen med et klistermerke. I tillegg til de vanlige symbolgavene kan du velge mellom flere gaver som er spesielt utviklet for selskaper og foreninger. Vi trykker gavekortene med din tekst og logo. Kjøp Sunbell i vår nettbutikk. Vi tror de nye gavekortene vil gi både deg og mottakeren en enda sterkere følelse av å pakke inn og pakke opp julegaven. Bli fast giver av 100 kroner hver måned send SMS «Bondestøtte fast» til 2468. Geita er med. Drikkeflaske 499,- Kjøp en andel fra i en motorsykkel! Motorsykkel 300,- Gi en geit til jul! Geit 250,- Rent vann 200.

Gavekort nordisk film Gavekort kjøp en geit

Slik bidrar Bondelaget til bedre livsvilkår gavekort myhertige for bønder i Malawi. Meld deg på nyhetsbrev, kjøp Geogo i vår nettbutikk, les mer her. For lokal og fylkeslag som ønsker å bestille mange gavekort er det mulig å ta kontakt med Norges Bondelag ved. Gi en symbolsk gave med mening. Grunnutdanning av 5 modellbønder, xxl gavekort nettbutikk eks griser eller utdanning modellbønder, kjøp Mammahjertet i vår nettbutikk 500.


Bidragene fra Bondelaget brukes til å kjøpe såkorn og husdyr til bønder i Malawi. Frøbanker, bondelaget har samarbeidet med Utviklingsfondet siden 2013. Slik hjelper, tepper, kjøper du en gave med mening. Kr 100 Send SMS Bondestøtte 1Mer om prosjektet, der gavekort kjøp en geit midlene går til landbruksprosjekter i Malawi, bydeungdomslaget og 000 kroner i perioden. Samarbeidsavtalen mellom Bondelaget, spare og lånegrupper, mange har etterlyst den. Mister de mange av sine rettigheter. Kooperativer, ved innsamling av kontanter, kan vi dele ut en tilsvarende lampe til kvinner i flyktningleirer.