flag
ornament-full-title

Gavekort hotel

ornament-full-title
andet: Beløb: Du kan helt selv vælge et beløb du vil give til en af dine nærmeste. Gavekort til Comwell kan benyttes på alle Comwells danske hoteller. Giv et ophold til vedkommende, som har brug for at blive forkælet og komme væk fra hverdagens stress. 3 års gyldighed, gratis levering. WebcodeError, indtast webkode her, påkrævet, et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dem, der ønsker sig oplevelser. Kan anvendes på mere end 50 hoteller. Vælg betalingsmetode Online, kontooverførsel (Kontooplysningerne finder du i din bekræftelse). Gavekortet herkules kan anvendes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg på 80 kroer, hoteller og slotte i hele Danmark. Gavekortet leveres i et pænt omslag. Et hotelophold i det centrale København, der emmer af historie og moderne luksus. Acceptér handelsbetingelser, fortsæt, næste side: Godkend dit gavekort. Vi gør alt hvad vi kan for at din gæst får et godt ophold på et af vores hoteller. NB Hotel Gift card will be ideal gift for your friends, colleagues or relatives on holidays! Dag-til-dag levering 80 hoteller i Danmark 700 hoteller i hele verden, aktiveret ved køb, vælg selv beløb. Du kan bruge det til blandt andet et wellness ophold og meget mere. Du kan få tilsendt gavekortet på mail og selv printe det ud, eller få det tilsendt med posten i en fin gavekuvert. Alternativt kan du skrive til os her. Starter med 9208, kan du se indhold gavekort af gavekortet, gyldighedsperiode samt en oversigt over de hoteller, hvor gavekortet kan anvendes på.

Du velger et beløp og den for heldige mottakeren kan selv velge den opplevelsen de ønsker seg aller mest. Gavekortet kan anvendes på 80 hoteller. Mangler du gaven til parret, gi en verdifull opplevelse i gave. Kan anvendes på mere end 60 restauranter. Feltet må kun indeholde tal Ønsker du gavekortet tilsendt via post eller elektronisk via email. Apos 500, where we dont show value of the card.

Giv et gavekort til et ophold på hotel.Et gavekort til Small Danish, hotels er den oplagte gave til dem.Forær en, du har kær, eller en nær ven, en rejse som gave med et Radisson Blu.


spotify gavekort løse inn Der kan ikke skrives hilsner eller navn på gavekortet. WebShop, et gavekort til gavekort photoshoot stavanger Small Danish Hotels kan anvendes til flere oplevelser. Overrask dine nærmeste med et gavekort til et kroophold.

De fleste af vores hoteller ligger i naturskønne omgivelser, hvilket kan hjælp din gæst med slappe fuldstændig af under sit ophold, og bare nyde det.Forær en, du har kær, eller en nær ven, en rejse som gave med et Radisson Blu- gavekort!En gave med mange oplevelse.