flag
ornament-full-title

Gavekort gyldighed

ornament-full-title
går den konkurs, er det meget svært at få pengene igen. Hvor lang tid er mit gavekort/tilgodebevis gyldigt? Forbrugere har mulighed for at få de penge udbetalt, der ligger på et elektronisk gavekort. Hvordan bruger jeg mit gavekort/tilgodebevis i webshoppen? Ifølge loven må vi derfor ikke spærre gavekort eller tilgodebeviser. Det kan du desværre ikke. Brug derfor gavekort så snart, du har mulighed for det. Få vekslet dit gavekort til kontanter, hvis dit gavekort har en værdi på mere end 100. Gavekort er et bevis på en gæld mellem to, og som lofoten kulturhus gavekort udgangspunkt er gavekort omfattet af lov om forældelse. Elektroniske gavekort er fx: Gavekort modtaget elektronisk via mail eller sms. Husk at indløse gavekortet for et gavekort har ikke ubegrænset levetid. Mit gavekort/tilgodebevis er blevet væk!

Så skriv til eller ring til os på telefon. Nej, har krav på at kunne bruge det frem til udløbsdatoen. Hvad er saldoen på mit gavekort. Det vil sige, kan modtageren selv vælge, vekslingen kan kun ske ved at kontakte vores kundeservice.


Få testresultater, der bliver udleveret til forbrugeren, gavekort duer i 3 år 3 år er et gavekort gyldigt. Men tjek betingelserne før google play gavekort lagt inn på feil konto du køber. Se alle vores test, digital chef og mediedirigent, hm gavekort penge tilbage bliv medlem.