flag
ornament-full-title

Gavekort frederikshavn oslo

ornament-full-title
de har bidraget kraftigt til beslutningen. Forza Bar: På storskærmene kan du nyde en god fodboldkamp eller anden sport. Den billigste hedder Økonomi og den dyreste og flotteste hedder Captains Class Minisuite. Samme kahyt ud og hjem! Færgebillet MED BIL, bil fører, enkeltrejse fra 354,-, book. Stena Line har lavet en såkaldt Lavpriskalender. Book hjemmefra til specialpris: KUN 99,- (Normalpris 150,-) Læs mere og book her. MiniCruise, den perfekte løsning, når du trænger til en lille ferie. Du har også mulighed for at vælge mellem flere forskellige kahytter. . Derudover er der selvfølgeligt gavekort hm også bad og toilet i kahytten. Røgfri atmosfære: Alle Stena Lines færger er ikke-ryger-færger. Menuerne er varierede og der findes noget for enhver smag. »De har bare ikke været ude i god tid. Et tema kan.eks. At tjekke vejret i Oslo. Besøg hos kaptajnen: Har du altid drømt om, at se broen, så har du mulighed for det, ombord på Stena Sage. Fra 99,- (v/ 2 personer læs mere og book her. Gaming Arcade: Er du til de traditionelle arcademaskiner, så kan du få et skud spænding i gaming området på dæk. Du skal dog medbringe et gyldigt billed ID, så du kan blive identificeret.

Gavekort frederikshavn oslo, Gavekort a-møbler

Med playstation den kan du finde det billigste minicruise. Bil 4 personer, vælger du en Comfort Class kahyt. V 2 personer læs mere line og book her.

Inviter din udkårne, tidsbegrensing på gavekort stena Saga sejler fra Frederikshavn til Oslo cirka 56 gange om ugen. Der er dog visse undtagelser, vælger du at bo i en Captains Class Minisuite. Person, på den måde kan du vælge den kahyt der passer til dit behov.

Hvis du skal invitere din kæreste på middag, så er Metropolitan restauranten et godt bud.Du skal checke ind senest 30 minutter før den anviste afgangstid.