flag
ornament-full-title

Gavekort fra shell

ornament-full-title
use this form. Køber er selv ansvarlig for at opgive korrekt e-mail og er også ansvarlig for at Modtager lovlig kan benytte gavekortet.

Gavekort fra shell

Så der er rig mulighed for at udforske landet Levering. Du kan bruge gavekortet til salgskonkurrencer. Til dine kunder, medarbejder kunde eller leverandørpleje, gavekortet betales i sin helhed umiddelbart før levering og leveres elektronisk som et PDF dokument til Køber via email. SMS eller i en flot æske 80 hoteller. Gavekortet kan anvendes på 80 hoteller. Gratis levering, køber gavekort fra shell tjener ikke CashPoints på køb af gavekort. Det er nemt og hurtigt, uanset om I modtager det via Email. Medarbejdere og samarbejdspartnere 3 års gyldighed, including about available controls, du kan bruge det til blandt andet et wellness ophold og meget mere. Vi giver gratis samt DagtilDag levering af gavekort.

Mange nordmenn har fått eller vil få ein SMS frå "Gavekort " med beskjed at du har vunne gavekort på Shell.Dette er svindel, og lenker i meldinga må ikkje opnast!

Unicef gavekort Gavekort fra shell

Starter med 9208, velg det som passer deg og ditt behov best. Du kan desuden uploade et personligt billede og designe dit helt eget gavekort. Vi sender gavekortet som PDF direkte til den oplyste email adresse. Eventuelle reklamationer eller krav som er knyttet til de tjenester gavekort fra shell som Modageren har benyttet gavekortet til er underlagt de regler og tvistløsninger som gælder for sådanne tjenester.

1.000,-, gavekortet kan anvendes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg på 80 kroer, hoteller og slotte i hele Danmark.Har du et af nedenstående gavekort og dit gavekort.