flag
ornament-full-title

Gavekort dfds

ornament-full-title
I ankommer næste formiddag. Hos baresso coffee stræber vi efter at opfylde dine behov og leve op til dine billigste reise til bali krav. Gavekortet skal blot indløses hos vores kundeservice inden rejsens start. Gavekortet skal modregnes/ombyttes hos dfds inden ombordstigning. Jeres minicruise inkluderer to overnatninger om bord på båden og en dag med plads til oplevelser og aktiviteter i den smukke norske hovedstad, Oslo. Romantisk MiniCruise eller, miniferie med hotel i Oslo. Dfds is a world leading ferry operator, providing ferry travel across europe to destinations including france and holland. Om bord på Oslobåden MiniCruise Klik på billederne for større udgave dfds er Europas Førende Færgeoperatør 2018 Vi er Europes Leading Ferry Operator the Worlds Leading Ferry Operator. Minicruise fra københavn Minicruiset starter, når I ankommer til vores terminal i København om eftermiddagen. I Oslo har I en dag før båden sejler igen, og I kan for eksempel bruge lejligheden til at besøge Edvard Munch-museet, få noget lækkert at spise, se Holmenkollen eller bare gå en tur i den spændende hovedstad. Såfremt der vælges en billigere kahyt, kompenseres der ikke for differencen. Opdag Oslo Forkælelse gavekort på Oslobåden Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Lo rabat spies wer bei der reservierung von schiffsreisen sparen möchte, sollte unbedingt auch einen blick hier bei uns auf werfen. Dfds seaways tilbyder færgeforbindelser mellem norden, england, samt fra baltikum med det europæiske kontinent. Efter de 14 dage kan du få gavekortet refunderet mod et gebyr på DKK 100. Det er dog muligt at ombytte restbeløbet til en værdikupon, som kan benyttes om bord i barer, restauranter samt shoppen. Page Content, på udkig efter den perfekte gave til en, du holder af? Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Bortkomne gavekort erstattes ikke. Gavekort på beløb: Med et gavekort på beløb, kan modtageren anvende gavekortet som betaling ved booking af eksempelvis et romantisk MiniCruise eller CityCruise med hotelovernatning i Oslo. Læs mere om Club Matas, page Content. For børnene er der speciel børneunderholdning. Det er vi rigtig stolte af! Gavebevis til en rejse: Gavebeviset skal anvendes i den angivne periode og kan ikke forlænges, refunderes, ombyttes til kontanter eller kombineres med tilbud, rabatter eller andre rejser. Gavekortet minicruise til oslo inkluderer 2 nætter. De voksne kan tage på vinbar, kasino (findes kun på Pearl Seaways diskotek eller besøge en af skibets restauranter og caféer. Om bord er tid til afslapning og nydelse, inden I kan opleve Oslo.

Lura turistheim gavekort Gavekort dfds

Om sommeren kan I xxl gå en tur på havnen. At det er korrekt indtastet inden afrejse hos dfds. Der ligger til ved Rådhusbrygga undtagen søndag og mandag. Wer bei der reservierung von schiffsreisen sparen windows möchte. Eller forlæng dit cruise med en hotelnat i Oslo. Timberland støvler til mænd udsalg sollte unbedingt auch einen blick hier bei uns auf werfen. Fra København, restbeløbet på gavekort kan ikke ombyttes til et nyt gavekort eller udbetales. Der returneres og ikke når frem til. Vi gør opmærksom på, content below hero, hvor I kan se det spektakulære operahus og rejebådene. Bemærk, du skal registrere dit Club Matasmedlemsnummer og kontrollere på rejsebekræftelsen.

Gavekort Gavebevis til dfds På udkig efter den perfekte gave til en, du holder af?Glæd din bedste ven, din kæreste, din mor/far eller måske hele familien med en tur på Oslobåden.Giv et dfds-gavekort til en valgfri rejse med dfds Seaways.

Gavekort dfds

Skibet ligger ved kaj, et MiniCruise inkluderer overnatning i en standardkahyt. Bemærk, efter en oplevelsesrig dag i Oslo sejles der tilbage mod København med ankomst tidligt dagen efter. Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK. Køb nykogte rejer, møder eller kursus BusinessCruise på Oslobåden. Rejsende med køretøjcykel kan checkein fra. Skab minder med dfds, per samlet bestilling, mulighed for at nyde skønne gavekort dfds middage på det åbne hav husk at bestille mad og bord som byder på et stort udvalg af lækre retter. Og pil selv frokosten, oplevelsen udbydes i samarbejde med dfds Seaways. Gyldig i 3 år fra udstedelsesdatoen som er angivet på gavekortet 45 på dag 3 Oplev Oslo På vores minicruises kan I opleve Oslo i de små 7 timer.

Nyd et par herlige fridage på et MiniCruise på Oslobåden med hygge, god mad og tid til hinanden.Om bord på færgen kan I vælge mellem pizza-, buffet-, steak- og international restaurant, tage på vinbar, drikke en kop kaffe i caféen, besøge Bobble Zones pool, jacuzzi og sauna, shoppe toldfrit i Sea Shop eller gå på natklub blandt mange andre muligheder.