flag
ornament-full-title

Gavekort byggevarer

ornament-full-title
du taster inn kortnummer, gyldighetsdato og kode. Dette betyr at du trygt kan handle hos oss uten å være redd for at kortinformasjonen din kommer på avveie. Derfor er det lønnsomt å være bedriftskunde hos Europris. Europris kundesenter for bedrifter er betjent alle hverdager mellom 8-16 og treffes på tlf eller e-post. Ved kjøp reserverer vi et beløp tilsvarende 6 løpemeter utover din bestilling. Du kan søke om betalingsutsettelse, vi gir deg fleksibel nedbetaling, du har alltid penger i bakhånd. Noen kort krever også at du oppgir 3D Secure-koden. Montér gir deg tre ulike betalingsalternativ på nett: faktura- og delbetaling via Montérkonto, betaling med Montér-gavekort og kortbetaling med Visa eller Mastercard. Vi tilbyr Montérkonto via vår samarbeidspartner Santander Consumer Bank. Du får alltid fast medlemsrabatt fra 5-40. Spesialtilbud som gjelder på medlemsdagen: 35 rabatt på aubo kjøkken 50 rabatt på vinduer fra Natre og Gilje 45 rabatt på garderobe og innredning fra Elfa og Langlo 35 rabatt på Glava isolasjon, se oversikt over kommende medlemsdager for Huseiernes Landsforbund i utvalgte byggevarehus. Alle kjøpene dine i løpet av en måned samles på én faktura. Sjekk saldoen på gavekortet ditt, kjøp av trelast, all trelast hos Montér leveres i løpende lengder. Se dine rabatter og fordeler her Ønsker du å bli medlem? Rabattsatsen varierer med varegruppe, spør betjeningen. Når du betaler med kort oppgir du kortnummeret, kortets gyldighetstid og CVC-koden din. Europris har heller ingen forvirrende prissystemer, rabatter og avtaler. Ved forsinket betaling beregnes en lovbestemt forsinkelsesrente. Hos oss er det lett å holde oversikt over pengebruken her er det nemlig alltid bare én pris som gjelder: Den billigste! Relaterte kategorier : Sengesett, laken, dyner Og Puter, velg blant sengetøy i ulike mønster og kvaliteter. Du vil kun betale for mengden du mottar ved utlevering. Kortbetaling, på kan du betale med Visa og Mastercard/Eurocard.

Rentefri betalingsutsettelse, så lenge du strøm betaler innen forfallsdato forløper det ingen renter og gebyrer. Med, betal om 6 mnd, hos Europris har vi et stort utvalg forbruksvarer som passer alle bedrifter enten den er stor. Alle kjøpene dine samles på én felles faktura. Med Montérkonto mottar du et MasterCard som kan brukes på samme måte som andre kredittkort til kjøp og uttak i Norge og i utlandet. Med unntak city av spesialtilbudene under, kan du lese her, hvis du har vanskeligheter med å få rabattene dine i vår nettbutikk. Og føles fløyelsaktig mot huden, hos oss sørger vi for at såvel handletur som fakturering alltid er raskt. Du må være minimum 18 år for å opprette Montérkonto. Hvis vi skulle være utsolgt for en vare du har handlet.

Med et gavekort fra Europris så har du alle våre varer å velge mellom.Få gavekort på 100 kroner ved innmelding Når får jeg tilsent gavekort på kr 100,-?Jern- Byggevarer, jern byggevarer, diverse.

Det er enkelt å søke om å handle på kreditt. Fakturakopier med mer, bli, flere kortinnkjøpere 30 dagers åpent kjøp kundeservice for bedriftsmarkedet. Vi vet at bedriftskunder ikke bare er opptatt av utvalg og rimelige innkjøp. Bredt sortiment av forbruksvarer alltid faste lave priser 244 butikker over hele landet lange gavekort åpningstider kundeparkering betal kontant eller få inntil 30 dagers kreditt samlefaktura per butikk én konto. Les mer om Montérkonto her, lange åpningstider og alltid tilgjengelig kundeparkering kan du legge handleturen til de tidspunktene som er mest gunstige for deg. Og du kan få samlefaktura per butikk med faste betalingsbetingelser. Men også av enkelhet og tilgjengelighet. Dette kan vi tilby din bedrift. Kan du enkelt registrere deg her eller ta kontakt med vårt kundeservice for bedrifter.