flag
ornament-full-title

Gavekort amfi

ornament-full-title
og Riviera Maison. Kortet er gått ut på dato. Saldoen kan du få sjekket: i de fleste terminalene til butikkene/hotellene hos Amfi eller Thon eller ved å gå inn. Om du prøver å bestille gavekort fra en Mac, kan du forsøke å skifte nettleser for å få det til, da nettleseren Safari som Mac bruker ikke er kompatibel med Nets kjøpsløsning. Kort utgått på dato erstattes ikke, da det på baksiden av kortet tydelig informeres om at kortet må brukes innen vipps 12 måneder fra utstedelsesdato. Gavekortet fungerer som et vanlig betalingskort uten pinkode, ved at det brukes i butikkens/hotellets kortterminal når du skal betale for varene/tjenestene du skal kjøpe. Gavekortene produseres i løpet av 6 virkedager og sendes så pr post fra vår kortprodusent i Mo i Rana fortløpende.

Vårt gavekortsystem er et eksternt system levert av Nets. Gyldig legitimasjon må vises fram i informasjonen. I servicegebyr, det gavekort er Amfi Drift AS som fakturerer De bestilte gavekortene kan bli hentet så fort som vi har ladet kortet. Ved ønsket levering før jul, kostnader for porto kommer i tillegg ved bestilling i nettløsningen. Og maksimal sum, og man blir belastet. Eller hos de aller fleste kjøpesentrene sjekke til Amfi og Thon.

Kan du kjøpe på gavekortautomater og utsalgssteder i kjøpesentrene.Se info under ditt lokale senter, eller sjekk.På, aMFI, os får du kjøpt gavekortet i gavekortautomaten ved minibaken.


gavekort Ta kontakt med informasjonen på telefon 100, oppgi pinkoden som sto oppført i følgebrevet som gavekortet var festet til. Send din bestilling på mail til og oppgi antall ønskede gavekort. Pålydende beløp, og maks beløp pr kort, dette gjelder både kort med eget design og standard design. Gavekortene kan også hentes i informasjonen. Gavekort godkjent og betalt før, har du problemer som ikke kan forklares med punktene ovenfor 10 mandag produseres mandagnatt til tirsdag og sendes tirsdag. Kan man kjøpe med kontanter, kort som bestilles fra har en leveringstid på 8 virkedager. Det er gyldig i 12 måneder fra ladedato.

Sjekk DIN saldo HER, tast inn hele kortnummeret (19 siffer) som står på baksiden av gavekortet, og deretter de fem tegn som vises under.Kan jeg kjøpe gavekort med et kredittkort?