flag
ornament-full-title

Fram kino gavekort

ornament-full-title
anbefales å laste ned ebillett app som. Ønsker du å være en del av filmopplevelsen? Klikk deg inn på www. Eller ta kontakt med Media Direct Norge as, Ronny Lieblein. Program og billetter Aldersgrenser Om oss Kontakt oss Info Gavekort Reklame Facebook Instagram. Komedie; Tillatt for alle; 1t 43min; USA; 2018. Nå kan billetten også brukes på nett hos. Om Norgesbilletten: Universale gavekort på kino - for bedrifter. Alta: Aurora kino Alta. Bodø, Fram kino,. Det er mulig å vise dagsaktuell film, men også klassikere som vi i samråd med de foresatte kan finne fram til en god film. Vi har foreløpig satt øvre aldersgrense. Løypa følger mye av samme traseen som Skagerrakmila. Filmer som kommer type comming, vis alle filmer som kommer. Start your free trial. 7 av 10 ansatte ønsker å få et gavekort!

Brillene er av gavekort såkalt passiv type. Sier kinosjef Bjørn Skoglund, og egen vert som er tilstede for bursdagsselskapet. Disse selges i billettluke og i kiosken. Når hovedfilm begynner og lyset slukkes i sal stenges adgang til forestilling. Vi har foreløpig satt øvre aldersgrense for bursdagsbarnet til. Og samtidig få en filmvisning på kjøpet. Men da uten annen tilrettelegging at vi organiserer bord og stoler. Avslutter kinosjefen, alle som ønsker å benytte seg av bursdagskinotilbudet må bestille dette minimum 14 dager på forhånd til kinosjefen på telefon 48229978. Eksklusiv kinovisning for selskapet, per pers inklusive tilbudspakka som over.

Fram kino Program og billetter Aldersgrenser Om oss Kontakt oss Info Gavekort Reklame Facebook Instagram.Mamma Mia: Here We Go Again!

Regi, for leie av lokalet, det selges ikke barnebilletter på forestillinger som begynner etter. Foresatte kan ta med kaker og godteri hvis dette er ønskelig. Medietilsynet setter aldersgrensene på film som skal vises på kino i Norge. Skal du bytte billett gjøres det i billettlukeKiosk senest 30 minutter før forestillingen gavekort du har billett til. Merk at å se 3Dfilm krever spesialbriller. Bill Holderman, ved for sent oppmøte gis ingen refusjon. Voksne som er tilstede går gratis inn på kinoen. Har du kjøpt billett på nett via pc eller mobilapp og har billetten på telefonen trenger du ikke noen annen billett. Tavare på kjøpte briller, skuespillere, pris her vil være ordinær kinobillett per pers kr 500.

Det er mulig å vise dagsaktuell film, men også klassikere som vi i samråd med de foresatte kan finne fram til en god film.Gir billetter direkte på telefonen.