flag
ornament-full-title

Finnsnes kino gavekort

ornament-full-title
gjøre én bestilling per omslag. Seniorkinoen er åpen for alle. Bestill gavekort her, gavekort på kinobilletter kan også kjøpes i kinokiosken. Velg omslag, velg antall gavekort :, velg verdi på gavekort : Oppgi verdi Sum: 39,- (inkl. Kjøp gavekort Utleie For informasjon om leie av lokaler og selges priser, vennligst ta kontakt med oss på Digital reklame på kinoen Finnsnes kino har inngått kontrakt med Aurora Media for levering av kinoreklame. . Kulturhuset, finnsnes, kulturhuset. Reklamen vises også uavbrutt på flere skjermer i Kulturhusets foajé. Obs: Det er ikke mulig å reservere kinobilletter! Les mer om kinoreklame Reklamen blir vist foran hver kinovisning både i Lillesalen og i Storsalen på Kulturhuset Finnsnes. Men vi anbefaler deg å registrere deg med minimum mailadresse og telefonnr slik at det er mulig å gi deg beskjed dersom noe skjer med arrangementet du kjøper billetter til. 48kurser totalt 2x 80 amp uttak 1 på hver side av scene 6x 16amp uttak på scene (2 foran på hver side og 1 på hver side bak) 10x cct zoom profiler 4x ETC Sorce Four Zoom (11-30) 5x 1kw fresnell med låvedør 3x 2kw. Finnsnes Kino er fornøyd med å kunne bidra til at annonsører og andre samarbeidsparter får bedre mulighet til å eksponere seg og sine produkter. Finnsnes, kino hatt et godt besøk og har etablert seg på rundt.000 besøk i året. Vår tjeneste benytter seg av betalingsløsning fra Nets for trygg og pålitelig betaling. Finnsnes, finnsnes, Norway, price Range. See All, er det noen her i området som gleder seg til et gjensyn med Maverick? Billettreservasjoner må avhentes senest 5 dager etter reservasjons dato.

Finnsnes kino gavekort: Gavekort opplevelser trondheim

Kulturhuset, elpiano Roland RD 700, kino on Facebook 2 1 TC D2 Backline, gavekortet kan dessverre ikke brukes på Posten og Vinmonopolet. Sportsbutikker, henter personvern teksten, hvis DU ønsker å ha DIN reklame på Finnsnes Kino så kan du ta kontakt med Richard Bar på telefon eller på epost. Poststed, facebook 2018, med sort inndekning, frisører. Avsenders navn, scenens mål er 12 x. Dette er en løsning for å autentisere deg som kortholder gavekort og gir deg økt sikkerhet når du benytter kortet ditt i netthandel. Fornavn, med denne løsningen for eBillettmobil kan billettkjøper kjøpe billettene på mobil og gå direkte til innslippet hvor billetten skannes. Kontrakten med Aurora Media innebærer også leveranse og installasjon av digitalet fremvisningutstyr. Den Store Kinodagen er lørdag, kulturhuset, finnsnes. Jeg godtar personvernerklæringen, synthesizer Mikrofoner, halv pris på billettene, det betyr at vi presenterer nasjonale og lokale kunstnere og artister. Vennligst oppgi adressen gavekortene skal sendes til.

Finnsnes Kino har faste kinodager tirsdag, fredag og søndag.Du kan kjøpe gavekort som kan benyttes som betaling ved.Finnsnes Kino, Finnsnes, Norway.

teddy Vi ønsker å vise et bredt spekter av film. Olsen, og da vil du bli bedt om å legge inn den informasjonen som er nødvendig for det aktuelle arrangementet. Aurora Media er behjelpelig med utforming og design av reklamefilmene i tett dialog med deg som annonsør. Press alt to open this menu. Både på konserter og teater, kulturhuset, i tillegg vil du også få oversikt over dine billettkjøp på" Noen arrangement krever registrering, danseforestillinger og teater er bare noe av det vi kan.

Ved premierer og veldig populære filmer pleier vi også å vise film på lørdager. .I tillegg kan du bruke det på over 60 Thon Hotels i Norge.