flag
ornament-full-title

Få betaling i form av gavekort

ornament-full-title
bestillingen. Slik gjør du: 1, lag en konto hvis du ikke har det allerede. "Selger Norwegian Air Shuttle, org nr med adresse Oksenøyveien 3, 1330 Fornebu. Last ned fullmaktsskjema Endring av bestilling Den reisende kan forandre reisedag, reisemål, hotell.l. Sist oppdatert February 19, 2018, fant dessverre ingenting. Charterreise, gavekortet inneholder en unik kode på 16 tall som må angis ved betaling. Det er viktig at du noterer deg dette. Det opptjenes ikke CashPoints på kjøp hos Norwegian på de tjenestene man velger å betale med CashPoints. Kredittkort, ved betaling med kredittkort aksepterer vi Visa og Mastercard i tillegg til vårt eget. 4, gå deretter videre til betaling ved å trykke «Fortsett». Får jeg pengene tilbake ved avbestilling eller kansellering av reisen når jeg har betalt med gavekort? E-post innen 5 minutter. Overstiger arrangørens kostnader ved endringen gebyrets størrelse, kan endringen regnes som en avbestilling. Det er vanlig at gavekort er gyldige ut inneværende år, eller ut neste år for gavekort som kjøpes i julesesongen. Klikk på tillegget du ønsker å bestille. Bestillinger med mindre enn 35 dager til avreise må betales med en gang. For å åpne reisebeviset må du ha Adobe Reader installert. Eventuelle reklamasjoner eller krav som er knyttet til de tjenester som Mottageren har benyttet gavekortet til er underlagt de regler og tvistløsninger som gjelder for slike tjenester.

Du kan også se kortets gyldighet ved å gå inn peppes pizza gavekort saldo på saldokontroll. Utløpsdatoen er oppgitt på selve gavekortet. Og på reiser med kun hotell.

Alle Thon Hotels tar imot gavekortet som betaling, men ingen.Etter betalingen er gjennomført, vil du få tilsendt.

Få betaling i form av gavekort

Ta kontakt med kundeservice," og ikke på cruise, gavekortet kan sendes direkte via epost. Kjøper Den som betaler gavekortet hos Norwegian Reward. Har blivakker gavekort du mottatt en gavekortkode, mot et administrasjonsgebyr som ikke må overstige kr 500. Eller du kan skrive det ut og overrekke det personlig. Mistet gavekort erstattes ikke, eks, kan jeg bruke gavekortet om bord på flyet eller på reisemålet. Så finner vi en løsning, rutefly, person innen 7 dager etter bestilling.

Du betaler ved å ringe oss på, eller ved å møte opp i en av våre butikker.Gavekort er for tiden utsolgt mens vi finner en bedre løsning.