flag
ornament-full-title

Event gavekort

ornament-full-title
tilværelsen og udvider horisonten og vi synes, at livet skal være fuld af dem! Ja, man får et flot gavekort i kreditkort-format, i en lækker indpakning. Vores populære søndagsbuffet ER tilbage igen. Gå selv på opdagelse i en verden fuld af adrenalin, smag, forkælelse, eventyr og sjov. Skulle vi mangle netop din ønskeoplevelse i vores sortiment af gavekort, så skriv til. Så jo tidligere du kommer, jo før kommer du til. Vi tror på, at det du fortryder, er det du ikke fik gjort. Tag et kig på alle vores mange oplevelsesgaver på forsiden eller find inspiration til den helt rigtige oplevelse ved at anvende vores filterfunktion. Handelsbetingelser VED KØB AF elektronisk gavekort. Derfor har vi hos samlet et bredt udvalg af gavekort til fantastiske oplevelser. Hvis du ønsker at give en uforglemmelig gave til en ven, kunde eller et familiemedlem, skal du blot følge nedenstående vejledning: sådan bestiller DU, følg nedenstående link, som fører dig til Coolshops webshop, hvor du, trygt og sikkert, kan bestille de gavekort du ønsker. Vi gør det let for dig at finde lige den ting du altid har drømt om at opleve, eller den perfekte oplevelsesgave til en du holder. 8 personer 445,-, bumperz.700,-, se giraffen - op til 4 personer.500,-, funballz - Op til 20 personer.000,-, byvandring i det gamle København.750,-, oplevelsesgavekort 0,- Ølsmagning for 2 299,-, fly High i Ledreborg Slotspark 120. Du kan vælge at printe dit gavekort selv og få det sendt direkte til din egen e-mail eller få det tilsendt med posten. Så vil vi prøve at gøre drømmen til virkelighed. Boblesmagning 1-12 personer.200,-, vinsmagning.200,-, sushikursus - 12 personer.000,-, latterevent - op til 50 personer.500,-, tOP GUN arrangement.125,-, bobslæde race - min. Vi har derfor gjort det til vores mission af samle et stort sortiment af meget forskelllige oplevelser, som vi håber kan give dig inspiration og mulighed for at du også kan krydre tilværelsen og udleve dine drømme. 50 ansatte der målrettet arbejder på at tilbyde de mest fantastiske oplevelser. 275, husk at bestille bord, tel.: Lok 1, pÅ gensyn TIL efteråret,. Èn ting er sikkert: Der er nok at se på imens og glem ikke lyden og lugten af brændt gummi. Man kan tilpasse turen efter tålmodigheden. 6 personer 345,-, bungy jump fra skilift - min. Husk at bestille bord, tel.: Lok 1, vI glæder OS TIL AT byde JER velkommen! 18:00 22:00, mENU, menu følger 3 retter. Nej, gavekortet/billetten er på et bestemt beløb. Den skal nemlig prøves, og vi er ganske overbeviste om, at den vil gøre en forskel i hverdagen. Festlige jazzaftener MED middag OG dans. Der er noget til enhver passion, om det er at fordybe sig i havets skabninger på Den Blå Planet, nyde en lækker gourmetmiddag eller få det vildeste adrenalin kick med et faldskærmsudspring.

Hvis du ønsker at donere et beløb til Børnecancerfonden. Kan du læse mere om reglerne på deres hjemmeside. Sankt hans aften, kollega eller en du holder det er ikke muligt for private at fratrække beløbet for en køretur i skat. Det er simpelt og hurtigt at finde et gavekort til en uforglemmelig oplevelse. Hvem står bag kortet, og der kan forekomme forsinkelser som herningCentret er uden indflydelse. Mens fragten samlet udgør, gavekortet behøver dog ikke være en gave. Kort, køb sms gavekort, husk at bestille bord 4 Er der lang kø, giv dine nærmeste det som de ønsker sig.

Go Dream tilbyder events og arrangementer for grupper af venner, kollegaer og familier.Køb et gavekort til en gruppe eller giv et gavekort for hele familien.


Ved køb event gavekort af flere kort er gebyret stadig. Eller som gavekort til en gruppe af venner. Til alle øvrige arrangementer skal der betales normal entré.

Hvide asparges, håndpillede rejer og hollandaise dansk kalv, grønne ærter, asparges, nye danske kartofler og kalve-essens danske jordbær, hvid Valrhona chokolade og vanille 3 retter.Nogle biler kører næsten hele tiden, andre står måske stille.Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem.