flag
ornament-full-title

Elkjøp gavekort

ornament-full-title
tillegg ved bestilling i nettløsningen. For å aktivere gavekortet ditt må enten du eller bestiller av kortet ringe til. Et gavekort koster kr 10,- om du kjøper det både på et kjøpesenter eller her på nettsiden. Gavekortet kan du kjøpe fra websiden vår, eller hos de aller fleste kjøpesentrene til Amfi og Thon. Mangler du pinkoden ringer du samme nummer, taster 1234, holder linjen og du skal komme i kontakt med en kundebehandler. Bedriftskunder må sette på gateadresse, og ikke postboksadresse for raskest mulig levering. Finn ut mer, blant annet om tilgjengelige kontroller, her: retningslinjer for informasjonskapsler. Kan gavekortet benyttes ved betaling på internett?

Gjeldende ladedato er dato registrert på og gjelder foran eventuelle avvik i gavekort kappahl forhold til manuelt påførte opplysninger. Ja, kan gavekortet benyttes i de aller fleste butikkene på Amfi og Thon sine kjøpesentre. Men ikke alle, i tillegg kan du bruke det på over 60 Thon Hotels i Norge. Kortet er gått ut på dato. Bortsett fra hos Vinmonopolet og Posten. Nei, skulle ikke denne aktiveringstjenesten fungere ber vi deg om å holde linjen til du kommer i kontakt med en kundekonsulent. Kortet er bestilt på nett og du har kanskje fått det tilsendt. Posten har sin frist 10 torsdag produseres torsdagnatt til fredag og sendes fredag.

I våre varehus kan du selvsagt også bruke gavekort fra Elkjøp og Lefdal.I vår nettbutikk har vi enda flere betalingsalternativer.Her kan du sjekke saldo på ditt gavekort.


Kjøpe gavekort på color line Elkjøp gavekort

Om du prøver å bestille gavekort fra en Mac. Det koster ikke ekstra for eget design. Du kan bruke kortet med ulike beløp på butikkerhoteller til kortet er tomt. Og går dermed ikke gjennom skriver utsalgsstedets kassesystem 5000 butikker å velge mellom, hvordan aktiveres et gavekort kjøpt på nett. Jeg har mistet gavekortet, datoen finner oslo du på baksiden av kortet. Svenske og danske VisaMastercard, kort som bestilles fra har en leveringstid på 8 virkedager. Som kun er tilknyttet bankterminaler eller gavekortautomater.