flag
ornament-full-title

Ditt gavekort varighet

ornament-full-title

Ved kjøp av opplevelser gavekort fra nettet aksepteres Visa. Noen av utsalgsstedene for gavekort tar imot kredittkort som betaling. Bygavekort kan lades med valgfritt beløp fra. Oppfordrer vi til å bestille og betale kortene innen. Gavekortet kan ikke veksles inn i kontanter. Bortsett fra hos Vinmonopolet og Posten.

Under kan du filtrere på senter-/hotellnavn eller fylke ved å bruke søkefeltene for å finne ditt nærmeste senter eller.Kortet har 12 måneders varighet fra dagen.

Ditt gavekort varighet

Bygavekort selges på Galleriet, bygavekort kan benyttes ditt gavekort varighet hos mer enn 320 brukersteder innen shopping. Gavekortet er perfekt som skattefri gave til ansatte og forbindelser. Expert i Gågaten og hos Nye Berstadkiosken i Valkendorfsgaten. Dette gjelder både kort med eget design og standard design. Saldo på kortet kan leses av ditt gavekort varighet i de fleste betalingsterminaler på sentrene. Vi tar forbehold om at noen butikker kan tre inn og ut av ordningen. Posten har sin frist, eller her, på gavekortautomater. Holder linjen og du skal komme i kontakt med en kundebehandler. Mangler du pinkoden ringer du samme nummer. Kan jeg betale for et gavekort med mitt utenlandske VisaMastercard.

Dessuten en praktisk og vellykket gave fra arbeidsgiver.Kortet er gått ut på dato.