flag
ornament-full-title

Ditt gavekort på nett

ornament-full-title
klesbutikker, restauranter, frisører, sportsbutikker, dagligvarebutikker; til sammen 5000 butikker totalt fordelt på 100 kjøpesenter! Bare trykk på delingsknappen og send ut en redigeringskobling til teamet ditt. Med et gavekort er mulighetene store, og man kan bruke kortet til akkurat det man har lyst til. På kjøpesenteret kan du bestille gavekort mot rekvisisjon. Enklere blir det ikke. Legg til dine egne bilder eller velg fra det store bildebiblioteket vårt med over en million høykvalitetsbilder. Biblioteket vårt er fullpakket med fantastiske eksempler på gavekort som er laget av profesjonelle designere. Kortet kan du kjøpe på nett her, eller på ett av kjøpesentrene. Vi trykker dine design og leverer dem rett hjem på døren. Nå har du noen fantastiske gavekort å gi ut til dine mest lojale kunder. Vi har et brukervennlig grensesnitt der det er enkelt å designe i henhold til markedets personlighet og stilen du har i tankene. La markedsføringsteamet ditt samarbeide uten problemer med vår interaktive designplattform. Gavekortet kan dessverre ikke brukes på Posten og Vinmonopolet. Tilpass gavekortet for å matche det med merkevaren din. Åpne et nytt design for gavekort. Les mer om bildemulighetene du har her. Gavekortene på sentrene har standard design, og du får dem med deg rett etter kjøpet. Velg en bakgrunn fra biblioteket, eller bruk et bilde. Men ikke alle trenger å bety sprinting til kjøpesenteret og en panisk jakt gjennom samtlige butikker. Enklere kan det ikke bli! Last opp dine egne bilder eller velg mellom mer enn 1 million arkivbilder. Last opp dine egne bilder, eller velg fra vårt arkivbibliotek med over 1 million bilder, grafikk gavekort og illustrasjoner. Hvis du er tom for inspirasjon, er disse oppsettene et flott sted å starte. Tilpass med fargene til merket ditt og, legg til alle detaljene du trenger: beløp, gyldighetsdatoer, plass til navn og kanskje en kort hilsen til mottakeren. Alle oppsettene i biblioteket vårt er gratis å bruke så mange ganger du ønsker.

Ditt gavekort på nett

Kjøp et gavekort og vink uønskede gaver farvel. Når du er ferdig å designe. Nå kan hvem som helst gi ny mening til uttrykket det er tanken som teller. Gavekortet lagres i Canvakontoen din for fremtidig bruk. Hvis ditt gavekort på nett bare tanken på å designe ditt gavekort på nett fra bunnen av får deg til å svette.

Kjøp gavekort på nett ; Kjøp gavekort på senter;.Under kan du filtrere på senter-/hotellnavn eller fylke ved å bruke søkefeltene for å finne ditt nærmeste.Velg det som passer deg og ditt behov best.

Ditt gavekort på nett, Hvordan få netflix gratis

Kan folk uten designerfaring lage disse gavefavorittene. Endre fargen på tekstbokser og tekst for litt ekstra piff. Når det er gjort, kan nett brukes i 5000 butikker på nesten 100 kjøpesentre og på 60 hoteller. Som bedrift kan du også kjøpe gavekortet på nett eller på det enkelte kjøpesenteret. Du kan velge fra utvalget av vakre oppsett som er klare til bruk. Eller vil du heller sende utskriften via standardpost. Med Canvas verktøy og store utvalg av profesjonelle oppsett. Eller så kan du laste ned Canva til dine iOS og Androidenheter. Slik at du kan lage design hjemme.

Bømlo gavekort
Ditt gavekort på nett: Hva skriver barna til foreldre gavekort bhg

Hvis du vil, kan du også overraske med et flott design på kortet, tilpasset den du har tenkt å gi den spesielle gaven til.Fordelen med å kjøpe gavekortet på nett er at du da kan designe et helt personlig gavekort.