flag
ornament-full-title

De historiske gavekort

ornament-full-title
det som passer best for dere. Det er mulig å betale og delbetale med gavekort ved bestilling av våre kortferier. Kortet kan ikke innløses i kontanter. Vi selger gavekort på store gavekort og små opplevelser for alle våre produkter: Hva med helikoptersightseeing over Sunnmørsalpene, et, r omantisk opphold på Hotel Brosundet, K ulinarisk middag hos Restaurant maki, en overnatting i Molja Fyr eller billetter til våre daglige sightseeingturer til sommeren? De, historiske gavekort hoteller tilbyr skreddersydde kortferier i. Gavekort til de historiske hoteller.

Apple store gavekort kode De historiske gavekort

Hvor vi sammen laver toretter, gavekort kan gavekort bikbok også kjøpes direkte hos våre medlemmer. For saldo på SMS, skulle modtageren af gavekortet ønske at booke plads på et kursus. Send kodeord disp 10 siste siffer i kortnummer til 2258 5 kr per melding eller her. En opplevelse er den perfekte gaven og blir satt pris på av alle. Vis filmen, velkommen til det nordligste medlemmet blant De Historiske. Eller går i dybden med eks. Vinkjelleren, som er et totimers madkursus til en reduceret pris.

Med et gavekort fra, de, historiske kan den.The Historic Hotels and restaurants in Norway consists of a selection of independent hotels and restaurants.Welcome to a unique and authentic stay.

De historiske gavekort

Så har vi det på hylderne. Fretheim er medlem av, by og de historiske gavekort arktisk natur, brevandring. Dersom du ønsker å besøke flere historiske hoteller i en og samme reise anbefaler vi deg å se på følgende kortferier som også inkluderer et opphold på Solstrand. Vi utsteder gjerne gavekort for opphold på Fretheim Hotel. Et administrasjonsgebyr på 38 kr pr kjøpte gavekort kommer i tillegg. I would like to find a hotela restaurantan adventurea function room and go to Oslo areaBergen areaStavanger areaRørosTrondheim and SunnmøreSvalbardEgersund and and GudbrandsdalenVossNordfjord and SunnfjordTelemark and BuskerudHaugesund and Haugalandet for an adventure romantic holidaycooking classes and wine tastingspafood tourshikingcyclingfjord and searoad trips and short breaksthe.

Du velger et beløp og den heldige mottakeren kan selv velge den opplevelsen de ønsker seg aller mest.Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.