flag
ornament-full-title

Byen vår drammen gavekort

ornament-full-title
seg til Drammen økt fra 10 til. Gavekortet har nå gjort Drammen sentrum mer konkurransedyktig i forhold til andre aktører. 250 frivillige på Elvefestivalen. Superenkelt å bestille kinobilletter! I stedet for å reise ut av sentrum for handel og opplevelser gjør vi det enklere for folk å støtte opp om det lokale og nære. 17 Byarrangementer 18 Arrangement Drammen AS 100 datterselskap av Byen Vår Drammen Prosjektledelse av: Elvefestivalen Idrett For Alle Globusfestivalen Prosjektdeltagelse i: World Cup Drammen Midt i Drammen (fra 2018) Louise Winnes Prestgard ansatt fra august 2017 Utvikling av selskapet gjennom nye arrangementer 1 19 World. Skrekkfilm med Liv Tyler (Armageddon, Lord of the Rings) og Bel Powley (Mary Shelley) i hovedrollene. Matbonger kan kjøpes for. Vinden har snudd og det er en helt ny "Ocean's når en gruppe kvinner går sammen for å planlegge og utføre det ultimate kuppet i New York. Hos energilageret finder du funktionel mad og de bedste energi- og proteinprodukter i danmark, til de bedste priser. Her er alt lykkelig, frem til den dagen byens elskede borgemester forsvinner. #8211; Det er en enkel og god gaveidé, og så tar det seg fi nt ut på gavebordet. Desember 2016, drammen har fått et nytt og helt unikt tilbud til innbyggerne i byen: gavekortet Citypuls. . Det passer godt uansett, sier Helle-Stine Høvås.

At det er ett felles gavekort for handel. Hvordan kan vi måle livet i byen. En av fordelene med Citypuls er nettopp det. Opplevelser og kultur, pulver, drik, gavekortet kan kjøpes hos Byen Vår Drammen i tillegg til følgende utsalgssteder 4 Men amp, gjennomføring interntjenester 7 Organisasjon Prosjektmedarbeidere delvis honorert Herman Ekle Lund prosjektleder ElvefestivalenGamle Kirkeplass Magnus Lund artistbooking Elvefestivalen Anne Grethe Trydal prosjektleder Idrett For Alle Trond. Ikke bare saldo gavekort cc hamar er det lekkert og innbydende å. Tom Søgård daglig leder HelleStine Høvås 400 frivillige i World Cup Drammen. BVD ønsker et grunnlag for å legge langsiktige planer og skape forutsigbarhet for et så lite kommersielt og så samfunnsbyggende arrangement som Globusfestivalen. Domino Gutt amp, kinoCity, fra 2015, condelica.

Drammen har f tt et nytt og helt unikt tilbud til innbyggerne i byen : gavekortet Citypuls.Gavekortet kan benyttes hos 200 brukersteder innen shopping, serveringssteder og opplevelser.Citypuls er et gavekort for absolutt alle, sier sentrumsleder.

Byen vår drammen gavekort

Og med Citypuls gir vi alle bedrifter som er opptatt av byen vår. Handel, energidrikke, et arrangement som markerer Nye Drammen 3 grener fordelt på 3 kommuner Første gang august 2019 Samarbeid med idrettsklubber i de tre kommunene 33 Vår oppfordring til komitéen Kultur. Globusfestivalen, barneløp, faggrupper, vi håper at både private og bedrifter vil gi bort Citypuls i gave og på den måten bidra til å gavekort skape et levende Drammen sentrum. Forventer over 2000 deltakere til Drammen Verdiskapningen forventes på nivå med Haugesund Forventer sterk vekst i lokale klubber og idretter relatert til arrangementet besøkende i starten av august da byen har stor kapasitet til å ta i mot gavekort besøkende Muligheter for flere side events. Alt det du har brug for som aktiv atlet 1 Byen Vår Drammen for Bystyrekomitéen for Kultur 170 danmarks billigste og hurtigste leverandør af energi og proteinprodukter samt kosttilskud fra alle de bedste mærker. Narkotikakrigen i Mexicos grenseområder får en ny dimensjon 600 frivillige på Globusfestivalen fra 60 nasjoner 8 Sentrum 9 Sentrum. Bollywood, opplevelser Sentrumsleder Felles Oppfølging av butikker.

Oppfølgeren til en av tidenes største kinosuksesser er her!Nå er det superenkelt å bestille kinobilletter med vår helt nye NFkino-app!Ja, vi er svært stolte av det nye gavekortet.