flag
ornament-full-title

Bruke gavekort ticketmaster nett

ornament-full-title
og eventuelle andre ting knyttet til ditt gavekort. 1 CashPoint 1 NOK (norske kroner). Disse avtalevilkår er underlagt norsk rett og eventuelle tvister skal bringes inn for Asker og Bærum Tingrett. Verdien på Gavekort er i Norwegian Rewards valuta, CashPoints. Gavekortet vårt kan brukes i alle butikkene på det enkelte kjøpesenter klesbutikker, gavekort fra elkjøp på sms restauranter, frisører, sportsbutikker, dagligvarebutikker; til sammen 5000 butikker totalt fordelt på 100 kjøpesenter! Dobbeltsjekk at du har skrevet inn sikkerhetskoden og ikke tilbudskoden. Dette er en unik kode for hvert enkelt gavekort, og gjør at gavekortet kun kan brukes én gang. Hva koster et gavekort? Vårt gavekortsystem er et eksternt system levert av Nets, som kun er tilknyttet bankterminaler eller gavekortautomater, og går kino fredrikstad gavekort dermed ikke gjennom utsalgsstedets kassesystem. Du kan bruke kortet med ulike beløp på butikker/hoteller til kortet er tomt.

Bruke gavekort ticketmaster nett: City lade gavekort butikker

Kortet har 12 måneders varighet fra dagen kortet ble kjøpt. Det opptjenes ikke CashPoints på kjøp hos Norwegian på de tjenestene man velger å betale med CashPoints. Kan jeg betale for et gavekort med mitt utenlandske VisaMastercard. Gjeldende ladedato er dato registrert på og gjelder foran bruke gavekort ticketmaster nett eventuelle avvik i forhold til manuelt påførte opplysninger.

Gavekort Platinum Hjelp - FAQ.Musikk Sport Teater/Show Familie Festivaler Messer Utstillinger Mer.Ved å fortsette til denne siden godtar du våre vilkår for bruk.


Bruke gavekort ticketmaster nett: Siba gavekort

I de fleste terminalene til butikkenehotellene hos Amfi eller Thon eller ved å norrøna gå inn. Vil ikke dine personlige opplysninger overdras til andre uten din tillatelse. Disse landene tilbyr gavekort kanskje ikke samme beskyttelse av personlige opplysninger.

Kjøper er selv ansvarlig for at oppgitt e-post er korrekt og er også ansvarlig for at Mottager lovlig kan benytte gavekortet.Kortet er gått ut på dato.