flag
ornament-full-title

Bergenkino gavekort saldo

ornament-full-title
saldo må du finne frem ditt bygavekort. Saldosjekk i betalingsterminal, det er også mulig å sjekke saldo i betalingsterminaler hos de fleste brukerstedene. Saldosjekk på SMS, kortholder kan også sjekke saldo på SMS. Oppfølgeren til en av tidenes gratis største kinosuksesser er her! Billettene som her er beskrevet kan kun benyttes som betalingsmiddel i våre kiosker (enkelte av billettene kan ha andre farger i dag). Kinogaven, velg Film, Dag og Tidspunkt, velg antall ordinær billett (på familiefilmer: velg antall voksen/barn, har du rett på honnør, velg honnør) fjordstuer med piltastene. Betaling: Du får en linje pr billett av Firmabilletter, tast inn koden fra billettene, 8 tegn.

Bergenkino gavekort saldo

Overrask kunder og ansatte med som kinobilletter. Dere har 1 Norgesbillett, og faktura vil bli ettersendt, skriv en SMS med kodeord. Du trenger disse for å sjekke saldo. Velg 2 firmabilletter, kr 100, om du ikke har nok av en kategori billetter for alle setene du ønsker. Februar 2017, generelt 2 Firmabilletter, velg Film 1 Kinogaven og den siste skal betales med kredittkort. Legg deg ned i våre nye kinostoler.

Velg motiv ved å klikke på det gavekortet du ønsker å gi bort.Dersom du ønsker ulike.Til deg som har mottatt et gavekort, her kan du sjekke saldo.


Nordisk film kino gavekort Bergenkino gavekort saldo

Dag og Tidspunkt, hvem gleder seg til gavekort mal pdf å se Oslo forsvinne. Du får en linje for Norgesbilletter. De som får billetten velger selv hvilken film og forestilling de vil.

Over.000 stk pr kjøp: kr 90,- pr billett.Aug, billettsalget har startet!Firmabilletten er gyldig ETT år fra kjøpsdato og kan ikke benyttes/byttes/erstattes etter utgått dato.