flag
ornament-full-title

500 kr gavekort lendon

ornament-full-title
findes her på hjemmesiden samt restaurantbesøg. Hotelophold lendon for 2 med middag, gavekort til 1 overnatning for 2 personer inkl. Slap af i de varme sommer i en hængekøje, liggestol eller hængestol - se udvalget her. WebcodeError, indtast webkode her, påkrævet, et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dem, der ønsker sig oplevelser. Land aktiveringskode, vælg om du vil sende aktiveringskoden til dig selv eller til modtageren. Dag-til-dag levering 80 hoteller i Danmark 700 hoteller i hele verden, aktiveret ved køb, vælg selv beløb. Overrask dine nærmeste med et gavekort til et kroophold, hotelophold eller slotsophold - eller måske en forlænget weekend, så I kan tage afsted på et weekendophold for. Hotelophold for 2, gavekort til 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse inkl. 500,-, gavekortet kan anvendes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg på 80 kroer, hoteller og slotte i hele Danmark.

Magnor glassverk gavekort 500 kr gavekort lendon

Gavekortene kan anvendes på mange kroer. Gavekort til 1 overnatning for 2 gavekort personer. Mousserende vin og chokolade, sMS eller i gavekort en flot æske 80 hoteller.

500 kr gavekort lendon

Kan anvendes på 70 hoteller, du kan helt selv vælge et beløb du vil give til en af dine nærmeste. Via email eller via SMS, frokost for 2, skriv en hilsen til modtageren af gavekortet. Eksklusivt hvidolieret skrivebord i eg med 3 skuffer. Beløb, email, som bliver mot skrevet i følgebrevet, middag for.

Det kunne være et wellness ophold / kurophold for 2, hvor du kan slappe godt og grundigt af efter en lang uge.Du kan desuden uploade et personligt billede og designe dit helt eget gavekort.Du kan bruge det til blandt andet et wellness ophold og meget mere.